Fem recerca per la salut de les persones

Banner Pla Estrategic

 

Pla estratègic 2021-2025

 

Missió

Som un Institut Universitari d’Investigació de referència en la recerca i la innovació a l’Atenció Primària i Comunitària. Treballem per identificar, acollir i promocionar els projectes més excel·lents i disruptius que desenvolupen els i les professionals de la salut, i perquè el valor que aporten es transfereixi a la societat i generi millores en la salut i el benestar de les persones.

 

Visió

 Volem que a nivell nacional i internacional es reconegui els professionals de l’Atenció Primària i Comunitària com un col·lectiu qualificat, líder i indispensable perquè la recerca i la innovació contribueixin a la millora contínua, la modernització i la transformació del sistema.

 

Valors
  • SENSIBILITAT per dedicar i orientar la nostra activitat vers les necessitats de salut i benestar que expressa la societat.
  • EXIGÈNCIA per garantir la qualitat i l’excel·lència del coneixement que aportem, des del rigor, la responsabilitat i l’esperit crític. Com un compromís amb l’efectivitat i l’eficiència que ens faci ser confiables, segurs i sostenibles.
  • CREATIVITAT perquè la curiositat, la passió i la il·lusió siguin els motors que impulsin els nostres professionals a innovar i generar valor; i per treballar en un entorn àgil on prevalguin el respecte i la confiança.

 

Línies Estratègies 

Impulsem  entre tots i totes la recerca en en Atenció Primària del futur.

12 línies estratègiques i 21 reptes definits en un procés col·laboratiu per arribar allà on vulguem estar.

Infografia Pla Estrategic IDIAPJGol

 

 Descarregueu el dossier 

 

Etiquetes: Recerca