Fem recerca per la salut de les persones

light bulb 3753422 1920 900x224

 

Innovació

logo

 

Un dels objectius principals de la recerca en salut és oferir solucions que puguem traslladar a la pràctica clínica, que aportin beneficis a la societat, i que siguin viables econòmicament. En aquest sentit, en l'atenció primària treballem ja amb un important grau de maduresa i experiència.

Des de l'IDIAPJGol apostem per la transferència i la innovació a l'àmbit de l’atenció primària amb la finalitat d’aportar eficiència i eficàcia al sistema sanitari, respondre a les necessitats dels professionals sanitaris i els pacients, millorar l’atenció a les persones i promoure la salut i la qualitat de vida.  

A què ens dediquem, doncs? A fer quelcom diferent, fer-ho millor i afegir valor. Ens dediquem a innovar. Des de l'IDIAPJGol busquem també la col·laboració amb altres entitats i instituts de recerca en aquesta línia.

Tens alguna idea innovadora?

Si has creat un producte d’innovació o estàs treballant en un possible producte innovador i vols saber si és viable. Explica’ns la teva proposta, l’avaluarem  i t’ajudarem a fer un estudi per veure les possibilitats del seu desenvolupament. 

Descarrega't el formulari de primera comunicació, emplena'l i envia'l al correu electrònic que s'indica al document.

 

 

 logo innobics

 

L’IDIAPJGol també participa en la iniciativa Innòbics. Una comunitat d’innovació impulsada per l’ICS que permet a tots els professionals de la institució registrar i compartir, les seves propostes innovadores mitjançant la plataforma virtual Innòbics, i desenvolupar-les si la institució les considera viables.

La comunitat Innòbics no és només una oportunitat per impulsar projectes innovadors, és també un espai per posar en comú experiències i generar intercanvi de coneixements i comunicació entre treballadors amb interessos comuns.

Us animem a participar aportant les vostres idees.