Fem recerca per la salut de les persones

La nostra recerca

La nostra recerca

Tenim 36 grups acreditats que fan recerca a diferents àrees de la salut des de l’atenció primària.
SIDIAP

SIDIAP

Sistema d'Informació per al desenvolupament de la Investigació en Atenció Primària

 • INNODATA 2023

  Presentem l'OHDSI Spanish Node en el Congrés Estatal d’Innovació mitjançant l’ús de Dades Sanitàries

  En el congrés INNODATA 2023, celebrat a Sevilla, l’Hospital del Mar i l’IDIAPJGol hem presentat a la comunitat científica el node estatal de la xarxa internacional de recerca amb dades de salut OHDSI.

  INNODATA OHDSI Spanish Node

  LLegir més

 • Nous articles setembre 2023

  Darreres publicacions científiques

  Durant el mes de setembre, el personal investigador de l'IDIAPJGol ha publicat 19 nous articles a revistes científiques d'àmbit estatal i internacional. Els podeu consultar a continuació.

  foto publicacions cientifiques IDIAPJGol 682x376

  LLegir més

 • Dieta i artereosclerosis

  Una baixa adherència a la dieta mediterrània s'associa amb més freqüència de plaques de greix a les artèries

  La dieta influeix en l'acumulació de greix a les artèries. Així ho ha demostrat un recent estudi que ha comptat amb la participació del grup de recerca #DAP-Cat de  d'Investigació en Atenció l'IDIAPJGol, que confirma que la dieta mediterrània pot ser un escut contra les malalties arterials.

  Dieta mediterranea.jpg

  LLegir més

 • BioSpain2023

  Presentem els nostres recursos per a la innovació a BioSpain2023

  L’IDIAPJGol participem en un dels majors esdeveniments sobre biotecnologia del sud d’Europa per donar a conèixer el Real World Lab, l'AGICAP i diferents prototips que estem desenvolupant.

  biospain 01

  LLegir més

 • Eina malalties hepàtiques

  Participem en el disseny d'una eina que calcula el risc de patir malalties hepàtiques

  ©LiverRisk és un índex que, a partir de vuit variables, determina quina probabilitat tenim de desenvolupar cirrosi o altres malalties greus al fetge. La seva aplicació permetrà modificar l’estil de vida de les persones en risc, diagnosticar de forma precoç aquestes malalties i iniciar tractaments que en frenin la progressió.

  liver risk recurs

  LLegir més

 • Novetats SIDIAP

  El SIDIAP introdueix noves taules i variables de recerca

  La base de dades de l’IDIAPJGol segueix creixent per oferir al personal investigador un ventall de recursos cada vegada més ampli i accessible. La darrera actualització inclou novetats com la consulta de taules sobre els professionals de la salut, les relacions familiars dels pacients, la menopausa o les unitats de les analítiques de laboratori.

  Sidiap

  LLegir més

 • SEE Porto 2023

  Presentem sis estudis epidemiològics al congrés #SEEPorto23

  La nostra recerca en Atenció Primària de Salut va ser una de les protagonistes del congrés anual de la Sociedad Española de Epidemiología (SEE), que enguany s'ha celebrat conjuntament amb el de l'associació portuguesa d'aquesta especialitat mèdica. Fins a sis investigadors/es de l'IDIAPJGol van presentar a Porto els resultats dels seus estudis. SEEPorto23 berta raventos 16x9

  LLegir més

 • Nous articles 08/23

  Darreres publicacions científiques

  Durant el mes d'agost, el personal investigador de l'IDIAPJGol ha publicat 19 nous articles en revistes científiques d'àmbit estatal i internacional. Els podeu consultar a continuació.

  aaron burden QJDzYT K8Xg unsplash

  LLegir més