Fem recerca per la salut de les persones

La nostra recerca

La nostra recerca

Tenim 36 grups acreditats que fan recerca a diferents àrees de la salut des de l’atenció primària.
SIDIAP

SIDIAP

Sistema d'Informació per al desenvolupament de la Investigació en Atenció Primària

 • Publicacions científiques

  Consulta els últims articles científics de l'IDIAPJGol

  Recull de les darreres publicacions en revistes científiques dels nostres investigadors i investigadores o amb la seva col·laboració.

  foto publicacions cientifiques IDIAPJGol 682x376

  LLegir més

 • Excel·lència COMB

  Cinc investigadors de l'IDIAPJGol, reconeguts als Premis d'Excel·lència 2022 del COMB

  El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) ha guardonat amb els Premis a l’Excel·lència Professional 51 metges i metgesses i quatre equips assistencials de les comarques de Barcelona que han destacat per l’excel·lència i la qualitat en l’activitat professional. Entre els guardonats, cinc investigadors/es de l'IDIAPJGol: Rafael Azagra, Josep Casajuana, Laura Conangla, Francesc Orfila i Maria José Pérez.

  premis comb

  LLegir més

 • Ajuts PICARD

  Lliuren els premis de la primera convocatòria d’ajuts a projectes de recerca en Atenció Primària

  Dotze professionals han rebut avui aquests ajuts convocats per l’Institut Català de la Salut i l’Institut d’Investigació en Atenció Primària IDIAP Jordi Gol, amb fons de la Diputació de Lleida.

  S’ha lliurat una beca de 20.000 euros i deu beques de 3.000 euros amb l’objectiu de millorar la qualitat de la recerca en l’àmbit de l’Atenció Primària.

  ajuts picard

  LLegir més

 • Fundanet formació

  Segona sessió formativa de Fundanet, nou programari de gestió de la investigació que estem implantant

  El proper dijous 15 de desembre a les 10h, tindrà lloc la segona sessió formativa sobre Fundanet. Durant la mateixa, s'explicarà com gestionar les compres dels projectes.

  logo fundanet

  LLegir més

 • Curs online Ventilació Emocional

  Inscripcions obertes per al curs online de Ventilació Emocional

  En el marc del projecte Mestral, liderat per l’IDIAPJGol amb la col·laboració de l’ICS i la Fundació Galatea, i finançament del Departament de Salut (PERIS), posem en marxa un nou curs online dirigit a les referents de benestar emocional i comunitari (RBEC) per aprofundir sobre els continguts de la guia de sessions del programa de ventilació emocional, indicacions per dur-la a la pràctica, i informació rellevant sobre l’àmbit de l’estudi de recerca.

  enric aragones 2b

  LLegir més

 • Estudi anticossos Covid

  Un estudi fet en més de 750 professionals sanitaris confirma que els anticossos es mantenen 17 mesos després d'haver patit la COVID-19

  • La investigació també ha confirmat que les persones que van patir la malaltia de manera greu generen més quantitat d’anticossos que les que van tenir afectacions moderades i lleus
  • Els resultats de l’estudi evidencien diferències significatives en la generació dels anticossos entre homes i dones en el dia 30 de la infecció i per a tots els anticossos mesurats
  • Es tracta d’un dels estudis més grans que s’ha fet fins ara a Catalunya, tant pel volum de participants com per la durada del seguiment que se’ls fa

  20221128 EquipInvestigadorProhepic

  LLegir més

 • 13a Jornada de Recerca ICS

  Tres investigadors de l’IDIAPJGol, premiats a la 13a Jornada de Recerca de l’ICS

   

  Josep Franch, coordinador del grup DAP-Cat, Cristina Rey, coordinadora del grup TICS-AP i Berta Raventós, investigadora del grup RWEpi, guardonats per l’Institut Català de la Salut.

  premis ICS

  LLegir més

 • Vacuna Covid i desigualtats

  Als sis mesos de l’inici de la vacunació contra la Covid-19, van disminuir les desigualtats socials en relació a les infeccions i hospitalitzacions per Covid-19

  Un estudi de l’IDIAPJGol analitza possibles desigualtats socials en la vacunació contra la Covid-19 i en les infeccions i hospitalitzacions por Covid-19 en Cataluña. Els resultats mostren menors taxes de vacunació i majors taxes d’infecció i hospitalització en àrees desfavorides de Catalunya en persones més grans de 40 anys.

  recurs vacuna covid

  LLegir més