Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

La 13a Jornada de Recerca de l’Institut Català de la Salut se celebrarà el 21 de novembre

El proper 21 de novembre de 2022, l’Hospital Universitari de Bellvitge i l’IDIBELL acolliran la 13a Jornada de Recerca de l’Institut Català de la Salut —que reunirà investigadores i investigadors representatius dels instituts de recerca vinculats als centres sanitaris de l'organització i que permetrà posar en comú els darrers avenços en salut mental.

health 9

0
0
0
s2smodern

Oberta la convocatòria d'Ajuts a la recerca en Atenció Primària 2022 de l'ICS/IDIAPJGol

Des d'aquest mes de juliol, i fins al proper 6 de novembre, es poden presentar candidatures per als Ajuts a la recerca en Atenció Primària que atorga l'IDIAPJGol juntament amb l'ICS. 

Cartell IDIAP 2022 web

0
0
0
s2smodern

L’IDIAPJGol celebra 25 anys com a centre de recerca i promoció de la salut en Atenció Primària referent a Catalunya

L’IDIAPJGol celebra l’aniversari en una jornada científica per posar en valor la tasca dels més de 1.500 investigadors i investigadores que fan recerca en Atenció Primària des de tots els territoris de Catalunya. L’Institut Català de la Salut va crear l’any 1996 la Fundació Jordi Gol i Gurina amb l’objectiu de promoure i gestionar la innovació, la formació, la docència i la recerca clínica, epidemiològica i en serveis de la salut en l’àmbit de l’atenció primària.

25 anys IDIAPJGol

0
0
0
s2smodern

La International Journal of Epidemiology publica el perfil de la base de dades SIDIAP

El Sistema d'Informació per a la Recerca a l'Atenció Primària (SIDIAP) és una base de dades d'atenció primària de tota la població que es va crear per proporcionar una eina útil per a la investigació sanitària. El SIDIAP inclou dades de 328 centres d'atenció primària gestionats per l'Institut Català de la Salut a Catalunya i dades pseudoanonimitzades de més de 8 milions de persones.

sidiap

0
0
0
s2smodern

Recull dels darrers articles científics de l'IDIAPJGol

Consulta les últimes publicacions en revistes científiques de l'IDIAPJGol o amb la participació dels nostres investigadors i investigadores. 

foto publicacions cientifiques IDIAPJGol 682x376

0
0
0
s2smodern

Una millor qualitat del son millora el control metabòlic de pacients amb diabetis, segons un estudi del CAP de Balaguer

La revista Biology ha publicat l’estudi, liderat per la infermera Cristina García Serrano, que destaca el paper clau dels professionals de la infermeria en la formació dels pacients sobre hàbits del son.

Cristina Garcia Serrano