Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Presentem l'OHDSI Spanish Node en el Congrés Estatal d’Innovació mitjançant l’ús de Dades Sanitàries

En el congrés INNODATA 2023, celebrat a Sevilla, l’Hospital del Mar i l’IDIAPJGol hem presentat a la comunitat científica el node estatal de la xarxa internacional de recerca amb dades de salut OHDSI.

INNODATA OHDSI Spanish Node

0
0
0
s2smodern

Darreres publicacions científiques

Durant el mes de setembre, el personal investigador de l'IDIAPJGol ha publicat 19 nous articles a revistes científiques d'àmbit estatal i internacional. Els podeu consultar a continuació.

foto publicacions cientifiques IDIAPJGol 682x376

0
0
0
s2smodern

Una baixa adherència a la dieta mediterrània s'associa amb més freqüència de plaques de greix a les artèries

La dieta influeix en l'acumulació de greix a les artèries. Així ho ha demostrat un recent estudi que ha comptat amb la participació del grup de recerca #DAP-Cat de  d'Investigació en Atenció l'IDIAPJGol, que confirma que la dieta mediterrània pot ser un escut contra les malalties arterials.

Dieta mediterranea.jpg

0
0
0
s2smodern

Presentem els nostres recursos per a la innovació a BioSpain2023

L’IDIAPJGol participem en un dels majors esdeveniments sobre biotecnologia del sud d’Europa per donar a conèixer el Real World Lab, l'AGICAP i diferents prototips que estem desenvolupant.

biospain 01

0
0
0
s2smodern

Participem en el disseny d'una eina que calcula el risc de patir malalties hepàtiques

©LiverRisk és un índex que, a partir de vuit variables, determina quina probabilitat tenim de desenvolupar cirrosi o altres malalties greus al fetge. La seva aplicació permetrà modificar l’estil de vida de les persones en risc, diagnosticar de forma precoç aquestes malalties i iniciar tractaments que en frenin la progressió.

liver risk recurs

0
0
0
s2smodern

El SIDIAP introdueix noves taules i variables de recerca

La base de dades de l’IDIAPJGol segueix creixent per oferir al personal investigador un ventall de recursos cada vegada més ampli i accessible. La darrera actualització inclou novetats com la consulta de taules sobre els professionals de la salut, les relacions familiars dels pacients, la menopausa o les unitats de les analítiques de laboratori.

Sidiap