Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Un estudi de l'IDIAPJGol suggereix que el primer any de pandèmia es van detectar menys casos d'ansietat i depressió a l'Atenció Primària

Els investigadors han analitzat les dades de més de 3 milions de persones per calcular la incidència esperada d'aquests diagnòstics durant el primer any de la pandèmia, que posteriorment han comparat amb la incidència realment observada. Es va observar un pic en els diagnòstics d’ansietat a l’inici del confinament. Més enllà d’aquest pic, la incidència dels diagnòstics d’ansietat i depressió va ser inferior a l’esperada, especialment en dones, adults joves i persones que vivien en zones més desafavorides.

ansiedad covid

0
0
0
s2smodern

Un estudi conclou que la música ajuda a córrer més i millor a runners aficionats

La investigació, liderada per la Universitat d'Alacant, ha mesurat les capacitats de més de 25 persones, ha realitzat proves de temps i nombre de gambades. L'investigador José Fernández, de l'USR de Terres de l'Ebre, també hi participa.

Carrera aficionados UA 2

0
0
0
s2smodern

Concert Coral a Mataró dona 2064,65€ per a la recerca a COVID persistent

El 12 de març es va celebrar el concert en homenatge a Josep Serra i a les víctimes de la COVID a la Parròquia de Sant Josep a Matarò. L’esdeveniment va recaptar 2064,65€ en benefici de la recerca en COVID persistent que es realitza al Campus Can Ruti.

Coral grupo 768x432

0
0
0
s2smodern

Noves publicacions de l'IDIAPJGol

Recull dels darrers articles científics de l'IDIAPJGol o amb participació dels nostres investigadors i investigadores. 

foto publicacions cientifiques IDIAPJGol 682x376

0
0
0
s2smodern

El 69% dels metges i metgesses de família de Catalunya estan esgotats i un 43% estressats després de la cinquena onada

Un estudi fet conjuntament entre la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC) i l’Institut d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP Jordi Gol) analitza l’impacte emocional de la pandèmia COVID19 en els metges i metgesses de família de Catalunya.

metgesses

0
0
0
s2smodern

El Real World Lab, escollit per la iniciativa ULabs de l'EIT Health

El Living Lab de l’IDIAPJGol (Real World Lab) ha estat escollit com un dels 28 living labs que formen part de la iniciativa de validació via usuaris (ULabs) de l'European Institute of Technology (EIT Health).

Banner Presentacio 935470 960 720