Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Consulta els últims articles científics de l'IDIAPJGol

Recull de les darreres publicacions en revistes científiques dels nostres investigadors i investigadores o amb la seva col·laboració.

foto publicacions cientifiques IDIAPJGol 682x376

0
0
0
s2smodern

Cinc investigadors de l'IDIAPJGol, reconeguts als Premis d'Excel·lència 2022 del COMB

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) ha guardonat amb els Premis a l’Excel·lència Professional 51 metges i metgesses i quatre equips assistencials de les comarques de Barcelona que han destacat per l’excel·lència i la qualitat en l’activitat professional. Entre els guardonats, cinc investigadors/es de l'IDIAPJGol: Rafael Azagra, Josep Casajuana, Laura Conangla, Francesc Orfila i Maria José Pérez.

premis comb

0
0
0
s2smodern

Lliuren els premis de la primera convocatòria d’ajuts a projectes de recerca en Atenció Primària

Dotze professionals han rebut avui aquests ajuts convocats per l’Institut Català de la Salut i l’Institut d’Investigació en Atenció Primària IDIAP Jordi Gol, amb fons de la Diputació de Lleida.

S’ha lliurat una beca de 20.000 euros i deu beques de 3.000 euros amb l’objectiu de millorar la qualitat de la recerca en l’àmbit de l’Atenció Primària.

ajuts picard

0
0
0
s2smodern

Segona sessió formativa de Fundanet, nou programari de gestió de la investigació que estem implantant

El proper dijous 15 de desembre a les 10h, tindrà lloc la segona sessió formativa sobre Fundanet. Durant la mateixa, s'explicarà com gestionar les compres dels projectes.

logo fundanet

0
0
0
s2smodern

Inscripcions obertes per al curs online de Ventilació Emocional

En el marc del projecte Mestral, liderat per l’IDIAPJGol amb la col·laboració de l’ICS i la Fundació Galatea, i finançament del Departament de Salut (PERIS), posem en marxa un nou curs online dirigit a les referents de benestar emocional i comunitari (RBEC) per aprofundir sobre els continguts de la guia de sessions del programa de ventilació emocional, indicacions per dur-la a la pràctica, i informació rellevant sobre l’àmbit de l’estudi de recerca.

enric aragones 2b

0
0
0
s2smodern

Un estudi fet en més de 750 professionals sanitaris confirma que els anticossos es mantenen 17 mesos després d'haver patit la COVID-19

  • La investigació també ha confirmat que les persones que van patir la malaltia de manera greu generen més quantitat d’anticossos que les que van tenir afectacions moderades i lleus
  • Els resultats de l’estudi evidencien diferències significatives en la generació dels anticossos entre homes i dones en el dia 30 de la infecció i per a tots els anticossos mesurats
  • Es tracta d’un dels estudis més grans que s’ha fet fins ara a Catalunya, tant pel volum de participants com per la durada del seguiment que se’ls fa

20221128 EquipInvestigadorProhepic