Fem recerca per la salut de les persones

HRS4R  HR 01

 

L’estratègia  Human Resources Strategy for Researchers (HRS4R)  va ser creada l’any 2008 per la Comissió Europea amb la finalitat de donar suport a les institucions en el procés d’implementació dels principis de la Carta i del Codi en les seves pràctiques i polítiques. El distintiu HR Excellence in Research identifica les institucions i organismes que fomenten un ambient laboral estimulant i unes condicions de treball favorables.

El mes de març de 2017, l'IDIAPJGol va signar una carta de compromís amb la Carta i el Codi amb l'objectiu d'implementar, en la mesura del possible, les seves polítiques i pràctiques.

El mes de maig de 2017, l'IDIAPJGol va rebre l’aprovació dels principis de la "Carta i el Codi" i compromís amb la implementació del HRS4R.

Un cop rebuda l’aprovació, es va crear el comitè d’HRS4R de l’IDIAPJGol, el qual va elaborar el seu propi Organisational gap analysys and action plan, amb l'objectiu de ser reconegut com un institut de recerca europeu que promogui i estimuli un ambient laboral favorable per la recerca.

El mes de juny de 2018, un cop avaluat el nostre Pla d’Acció, la Comissió Europea va concedir al nostre Institut l'acreditació HRS4R, un segell de qualitat que reconeix la capacitat d'atraure talent, generar un entorn de treball favorable, fomentar la investigació i potenciar la carrera dels investigadors en el marc europeu.

Al desembre 2020 s’envia a EURAXESS una revisió interna de l’IDIAPJGol així com la nostra política OTM-R, presentada de cara a l'avaluació provisional corresponent a la Fase d’Implementació HRS4R on ens trobem actualment.

 

Membres del Comitè HRS4R


Senior PI: Rafa Ramos
Senior PI: Francisco Martín
Junior PI (TT): Carolina Lapena
Post-doctoral investigator: Anna Berenguera
Pre-doctoral investigator: Lidia Guzmán
Staff technician - IDIAP core facilities: Elisenda Giralt
Administrative Staff member: Carmen Ibañez
Equality comission member: Marc Casajuana
Representative IDIAP Scientific Direction: Bonaventura Bolibar
Representative IDIAP Human Resources: Sandra Illan
Representative IDIAP Direction: Josep Basora
HRS4R Administrator: Laia Alvaro