Un any més, l'IDIAPJGol col·labora en el Màster Universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment de la Pompeu Fabra
El Màster, dirigit a professionals de la salut com infermers, metges o treballadors socials, té un paper fonamental, tanmateix, en la formació d’investigadors de recerca en matèries relacionades amb les malalties cròniques o l’envelliment. Entre els professors, hi ha investigadors de l'IDIAPJGol.
El Màster Universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment (MAICE) és un màster consolidat i de referència al territori. L’Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus compta amb entitats col·laboradores de prestigi com la Fundació TicSalut, l’Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP Jordi Gol), Fecunmed i el Consorci Sanitari del Maresme. El màster té un total de 60 ECTS i està format per 30 ECTS de matèries obligatòries, 12 ECTS de matèries optatives, 4 ECTS de pràctiques externes i 14 ECTS del treball final de màster.
Accés al Doctorat
Per la seva orientació, el Màster Universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment dona accés a Programes de Doctorat. L’Escola Superior de Ciències de la Salut TecnoCampus té convenis amb diferents Programes de Doctorat per poder donar continuïtat a alumnes del màster cap a estudis de doctorat.
A qui va dirigit el Màster?
El Màster va dirigit a professionals de la salut: infermers, metges, psicòlegs, treballadors socials, fisioterapeutes i nutricionistes que contemplin la necessitat d’aprofundir en el coneixement de les malalties cròniques i l’envelliment i millorar les seves competències en recerca.
Els estudiants que realitzin el màster seran capaços de:
- Donar resposta clara, precisa i rellevant a persones amb patologies cròniques, als seus familiars i/o cuidadors al llarg del seu cicle vital per mitjà de la planificació i l’avaluació de programes específics dins l’àmbit de la salut.
- Resoldre problemes de la pràctica clínica relacionats amb el procés d’envelliment i la seva dependència, tot garantint-ne.
- Seleccionar i elaborar els dissenys de recerca amb equips multidisciplinaris, que permetin formular i contrastar hipòtesis, dissenyar intervencions i avaluar els resultats relacionats amb les patologies cròniques i l’envelliment.
- Resoldre els nous reptes i les situacions que es produeixen en els sistemes sanitaris actuals, en les seves polítiques de gestió i en l’àmbit social en els seus diferents nivells assistencials per mitjà d’instruments de programació i avaluació de les organitzacions sanitàries.
- Redactar projectes de recerca, a partir dels quals es pugui accedir a programes competitius finançats per agències en l’àmbit de la salut.
Més informació
- Pàgina oficial del Màster al web de Tecnocampus
- Presentació del Màster a Youtube
- Descarrega la informació en PDF