Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Jornada redIAPP 2019: ciència oberta, reptes de futur i darrers resultats de projectes

Durant la jornada d'investigació redIAPP 2019 s'han presentat els darrers resultats dels projectes de la xarxa i s'ha debatut sobre ciència oberta i participació ciutadana.

jornada rediapp 2019

 La Xarxa d'Investigació en Activitats Preventives i Promoció de la Salut (redIAPP) ha celebrat la seva jornada anual avui, 3 d'abril, a l'Institut de Salut Carlos III de Madrid. Durant la jornada, hem pogut conèixer els darrers resultats dels projectes de recerca impulsats per la xarxa, però també hem reflexionat sobre la investigació en l'actualitat. Quins són els reptes de futur per a la redIAPP i quina incidència té la nostra recerca en el Sistema Nacional de Salut?

A la tarda han tingut lloc diferents grups de treball interns de la xarxa. D'una banda, tres dels projectes (EIRA3, EVIDENT i PEPAF) han presentat resultats amb més detall i més concrets, De l'altra, la Dra. Irene Petersen, de la Univerity College of London, ha ofert un taller sobre com fer realitat la participació ciutadana en la recerca. En aquest cas, per grups s'ha hagut de pensar en preguntes d'investigació i reflexionar sobre els passos a seguir comptant amb la ciutadania.