Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

L'IDIAPJGol rep un reconeixement el Dia Nacional de l'Atenció Primària

El Foro de Atención Primaria entrega un reconeixement a l’IDIAPJGol per la promoció de la recerca en atenció primària en el Dia Nacional de l’Atenció Primària.

concepcio violan idiapjgol 682x376

 

Dia Nacional de l'Atenció Primària a Madrid

El passat dijous 12 d’abril va tenir lloc a Madrid una jornada organitzada per la OMC (Organización Médica Colegial) amb motiu de la celebració del Dia Nacional de l'Atenció Primària. Aquestes jornades, de caràcter reivindicatiu, van voler destacar la importància de l’atenció primària a la societat i posar sobre la taula els problemes que el primer nivell assistencial de salut travessa, sota el lema “Atención primaria, de primera”.

El Foro de Médicos de Atención Primaria, que integra societats mèdiques, sindicats professionals i l’Organització Mèdica Col·legial, va tenir l’ocasió de destacar la falta de recursos en atenció primària i exposar davant d’alguns responsables polítics aquesta manca, que tan impacte té a la societat.

Reconeixement a l’IDIAP Jordi Gol per la tasca de recerca en Atenció Primària

D’altra banda, l’acte també va servir per a commemorar el 40 aniversari de la Declaració d’Alma-Ata de la OMS (Organització Mundial de la Salut) i va servir de reconeixement a diversos organismes i organitzacions dedicats a l’atenció primària. Un d’aquests premis és el que va rebre Concepció Violán, directora de l’IDIAP Jordi Gol, en nom de la institució, per la seva tasca en recerca en atenció primària.

Concepció Violán vol transmetre que "des del IDIAPJGol agraïm molt aquest premi que reconeix la feina que fem perquè la investigació en Atenció Primària sigui efectiva en les consultes i aporti eficiència al sistema sanitari. En aquest sentit, som conscients que la investigació és fonamental per poder treballar millor, buscant solucions als problemes que es plantegen en la pràctica diària".


Enllaços per ampliar informació sobre l’acte: Redacción Médica, SEMFYC, SEMERGEN

 

Etiquetes: IDIAPJGol, Dia Nacional Atenció Primària, Reconeixement, Concepció Violán