Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Investigadors de l'IDIAPJGol participen en l'European Primary Care Cardiovascular Society Summit 2018 - 10th Annual Scientific Meeting

Els propers 15 i 16 de març tindrà lloc a Barcelona la desena edició del congrés de l'European Primary Care Cardiovascular Society, una important i única trobada que reuneix professionals de l'Atenció Primària de tota Europa per tractar específicament temes relacionats amb la salut cardiovascular en aquest àmbit. Enguany investigadors de l'IDIAP Jordi Gol participaran en el congrés, i diferents grups de recerca de l'Institut presentaran els principals resultats dels seus estudis sobre factors de risc cardiovascular, prevenció, avaluació de tractaments i altres aspectes de la salut cardiovascular.  

EPCCS Summit 2018 d b

El Dr. Miguel Àngel Muñoz, investigador de l'IDIAP Jordi Gol, forma part de l'European Primary Care Cardiovascular Society Council, està implicat en la organització de les jornades i participarà també com a ponent, juntament amb altres investigadors de l'IDIAP com el Dr. Rafel Ramos, el Dr. Xavier Cos, i la Dra. Betlem Salvador.  

Aquesta és una cita imprescindible pels professionals de l'atenció primària interessats en les malalties cardiovascular i una oportunitat formativa excepcional per actualitzar coneixements en aquest camp. 

Més informació i programa: EPCCS

Els nostres grups de recerca cardiovascular