Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

L’IDIAPJGol celebra la IV Jornada d’Innovació, centrada en l’emprenedoria social en salut

Serà el 15 d’octubre a la sala d’actes de l’Edifici Vèrtex, al Campus Nord de la Universitat Politècnica de Catalunya

jornadainnovacio

El proper 15 d’octubre de 2024, l’Institut d’Investigació en Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina (IDIAPJGol) organitza la IV Jornada d’Innovació, que tindrà lloc a la sala d’actes de l’Edifici Vèrtex, a la Plaça Eusebi Güell de Barcelona. L’esdeveniment, organitzat en col·laboració amb l’Instituto de Salud Carlos III i cofinançat pel Pla Estratègic per a la Innovació en Salut (PERIS) del Departament de Salut, tindrà com a eix central l’emprenedoria social en l’àmbit de la salut.

L’objectiu d’aquesta jornada és posar de relleu com l’emprenedoria social, impulsada per persones, grups o empreses emergents, pot aportar solucions innovadores per afrontar reptes socials i sanitaris. L’esdeveniment oferirà un espai per compartir experiències i perspectives entre investigadors, emprenedors i altres actors del sector salut, a través de la creació de sinergies i promoure un enfocament més social en la recerca.

El programa inclou ponències d’experts com Maite Fibla, cofundadora de Ship2B Ventures; Alexandre Perera, director del Centre de Recerca en Enginyeria Biomèdica; Francesc Iglesias, de l’Institut Català de Salut; Joan Solís, d'Arvor; Rafel Ramos, coordinador de la USR Girona de l'IDIAPJGol, i Isabel Huber, de Succipro. A més, es presentaran casos d’èxit com el de Succipro, una iniciativa que ha transformat la ciència en innovació de mercat.

Per assistir a la jornada, cal inscripció prèvia a través de l’enllaç bit.ly/InnovacioIDIAP2024