Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Una investigadora de l’institut de recerca Fiocruz de Brasil visita l’IDIAPJGol per explorar oportunitats de col·laboració

Livia Villar, especialista en recerca en virologia, ha presentat la institució on exerceix i ha tingut l’oportunitat de conèixer el nostre centre

visita livia villar

Livia Villar (al centre), juntament amb membres de la direcció i investigadors de l'IDIAPJGol 

La investigadora de la Fundaçao Oswaldo Cruz (Fiocruz), de Rio de Janeiro (Brasil), ha visitat el 24 d’abril la seu de l’IDIAPJGol per conèixer de primera mà les línies de recerca del nostre centre i presentar l’institut d’investigació on treballa, que és un dels més grans de Llatinoamèrica.

Amb la visita de Villar, les dues institucions obren la porta a col·laboracions en projectes de recerca conjunts i a l’intercanvi d’investigadors.

visita livia villar 2

Livia Villar és biòloga especialitzada en microbiologia i doctora en virologia. Actualment és la cap del Laboratori d’Hepatitis Viral de Fiocruz, que és centre de referència del Ministeri de Salut de Brasil.

Villar ha entrat en contacte amb l’IDIAPJGol a través de la investigadora de la Unitat de Suport a la Recerca Terres de l’Ebre, Alessandra Queiroga.