Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Barcelona acollirà el 3 i el 4 de juny un simposi de l’ISoP sobre farmacovigilància centrat en el valor de les dades

La trobada, coorganitzada per l’IDIAPJGol i la Societat Internacional de Farmacovigilància, se centrarà en el valor de les dades del món real per garantir la seguretat del pacient 

isop save the date

L’IDIAPJGol i la Societat Internacional de Farmacovigilància (ISoP) organitzaran conjuntament a Barcelona el 3 i 4 de juny de 2024 un simposi que se centrarà en el valor de les dades per assegurar la seguretat dels pacients. Amb el títol “El valor de les dades del món real per garantir la seguretat del pacient”, la trobada abordarà com la farmacovigilància, l’epidemiologia, la farmacologia clínica i la ciència mèdica són necessàries per controlar l’ús segur dels medicaments.

L’objectiu del simposi és aprofitar les dades del món real en la farmacovigilància, que són fonamentals per avaluar i garantir contínuament la seguretat i l'eficàcia dels medicaments i els tractaments que s’utilitzen en la pràctica clínica diària per millorar l’atenció i els resultats dels pacients.

El simposi està adreçat als professionals sanitaris que treballen en un entorn normatiu, industrial o universitari, així com a persones que treballen en entorns clínics o epidemiològics que tenen interès en la farmacovigilància.

Properament es publicarà el programa i es donarà a conèixer el lloc exacte de celebració, que serà en un lloc emblemàtic de la ciutat de Barcelona.

Més informació sobre el simposi. 

S’obre la convocatòria de l’AES del 2024