Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Presentem els nostres recursos per a la innovació a BioSpain2023

L’IDIAPJGol participem en un dels majors esdeveniments sobre biotecnologia del sud d’Europa per donar a conèixer el Real World Lab, l'AGICAP i diferents prototips que estem desenvolupant.

biospain 01

Organitzat per l'Associació Espanyola de Bioempreses, en col·laboració amb BioCat, la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona, BioSpain2023 reuneix 850 institucions i companyies dedicades a la innovació en àmbits com la salut, l’alimentació o el canvi climàtic. El congrés té lloc, del 26 al 28 de setembre, a Fira de Barcelona i hi participen més de 1.500 professionals d’una trentena de països.

En aquest marc, l'IDIAPJGol hem presentat a nivell internacional dos potents recursos que ofereixen els seus serveis al sector biomèdic: el Real World Lab, el nostre Living Lab per provar i validar tecnologies de la salut en entorns reals de l'Atenció Primària, i l’AGICAP (Agència de Gestió d'Investigació Clínica en Atenció Primària), dedicada a la gestió i promoció d'assajos clínics amb fàrmacs. A més, al nostre estand hem donat a conèixer diferents prototips i projectes d'innovació que estem desenvolupant, com un casc amb una aplicació que permet detectar el vertigen o un joc en família per estimular l’activitat mental que contribueix a alentir el deteriorament cognitiu lleu.