Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Salut ens concedeix una de les nou subvencions Go Europe per impulsar la internacionalització

El finançament permetrà incorporar nous professionals per millorar el suport que donem al personal investigador a l'hora de participar en convocatòries internacionals, organitzar cursos i jornades o subvencionar consultories, amb l'objectiu de potenciar els projectes de recerca i d'innovació de l'IDIAPJGol a escala europea.

go europe 2023

El Departament de Salut de la Generalitat ha concedit a l'IDIAPJGol un dels nou ajuts del programa 'Go Europe' per al període 2023-2025. Una línia de finançament, en el marc del PERIS 2022-2027, destinada a impulsar les unitats de projectes d’R+D+I internacionals dels instituts de recerca en salut de Catalunya. Amb aquests fons, des de l’IDIAPJGol volem potenciar les noves propostes europees dels nostres investigadors/es, tant a nivell de recerca com d’innovació, millorar el suport que els ofereix l'Institut i augmentar la nostra visibilitat i posicionament estratègic a Europa.

En concret, la subvenció permetrà incorporar dues persones per un període de dos anys i escaig: una s’integrarà a la Unitat de Gestió de Projectes (UGP) i l’altra a l’Agència d’Innovació. Aquests nous professionals tindran per objectiu millorar el suport que donem al personal investigador a l'hora de participar en convocatòries europees i internacionals. Així mateix, es podran finançar formacions específiques per a personal amb perfil gestor o mixt gestor/investigador, a més de subvencionar consultories externes d’avaluació o de redacció de propostes.

No us perdeu les activitats que hem previst per als propers mesos
  • Nova edició del curs en línia "Presentació d’un protocol a una convocatòria competitiva". Del 20/09/2023 a l'11/10/2023
  • Nova edició presencial del “Curs avançat per a la participació en propostes Horizon Europe”. Del 23/10/2023 a l’11/11/2023.
  • Jornada informativa i pràctica nacional en modalitat híbrida sobre el programa de finançament europeu EU4Health, amb els principals officers nacionals i europeus. Segona quinzena de novembre (edifici corporatiu de l’ICS).
  • Jornada d’innovació de l’IDIAPJGol al Parc Científic de Barcelona. El 31/10/2023.