Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

SAVE THE DATE! El 18 de maig celebrem l’Acte de Lliurament dels Ajuts de l’ICS- IDIAPJGol

Un any més l’IDIAP Jordi Gol organitza l’Acte de Lliurament dels Ajuts de de l’ICS- IDIAPJGol premiant la feina feta pels nostres professionals en recerca. Reserveu-vos la data: el 18 de maig del 2023!

mikael kristenson 3aVlWP 7bg8 unsplash

Aquest any volem que l’acte sigui no sols un reconeixement als/les nostres investigadors/es, sinó també per explicar-vos com l’IDIAP s’obre camí més enllà de les nostres fronteres. Cada cop hi ha més personal investigador que opta als ajuts d’estades a centres de recerca estrangers per aprendre noves metodologies, nous equips i buscar col·laboracions per a nous projectes de recerca.

És per això que enguany comptarem amb els testimonis d’alguns/es investigadors/es que han fet recerca en els últims anys a diferents països del món. A més a més, rebrem la visita d’un ponent internacional i membre del comitè científic extern per conèixer la visió internacional de l’IDIAPJGol.

I per suposat, comptarem amb l’entrega dels ajuts guanyadors a les convocatòries d’enguany, en la modalitat d’ajut a projectes, pre-doctorals i intensificacions. Tot ho farem en un format amè i amb petites sorpreses que anirem anunciant. Però no us volem donar massa més detalls, ni noms. Estigueu a l’aguait que en les pròximes setmanes us anirem anunciant més novetats sobre el Lliurament dels Ajuts de l’ICS-IDIAPJGol.