Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Carles Vilaplana, membre de la UEM que participa en el projecte BEAMER, parla de l’atenció de qualitat

Carles Vilaplana, analista de dades i investigador de l’IDIAP Jordi Gol a la Unitat d’Estudis del Medicament (UEM), participa en el consorci europeu BEAMER finançat per l’IMI (InnovativeMedicines Initiative).

beamer

BEAMER és un consorci format per diversos països Europeus (Bèlgica, Dinamarca, França, Alemanya, Grècia, Irlanda, Itàlia, Països Baixos, Noruega, Portugal, Espanya, Suïssa i Regne Unit) que pretén amb el projecte desenvolupar un model que ajudi a promoure una millora en el comportament de l’adherència als tractaments.

Com a part de la seva participació en el projecte, el doctor Vilaplana ha estat entrevistat per parlar de l’atenció de qualitat i remarca que aquesta significa respondre “sempre a les necessitats i preferències dels i de les pacients garantint la seva seguretat i benestar”. També ressalta que s’ha de donar suport al personal mèdic aportant “aspectes bàsics com la seguretat, eficàcia i eficiència en tots els tractaments que es puguin donar als pacients”.

L’IDIAPJGol a través de la UEM aportarà al projecte BEAMER l'experiència científica i el coneixement sobre l'adherència, la seguretat dels medicaments i les avaluacions de l'adherència a les combinacions de fàrmacs”. L’objectiu de l’IDIAPJGol en aquest projecte “és donar suport metodològic i coneixements actualitzats pel que fa a l'adherència al tractament”.

Més informació aquí.