Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Cinc investigadors de l'IDIAPJGol, reconeguts als Premis d'Excel·lència 2022 del COMB

El Col·legi de Metges de Barcelona (CoMB) ha guardonat amb els Premis a l’Excel·lència Professional 51 metges i metgesses i quatre equips assistencials de les comarques de Barcelona que han destacat per l’excel·lència i la qualitat en l’activitat professional. Entre els guardonats, cinc investigadors/es de l'IDIAPJGol: Rafael Azagra, Josep Casajuana, Laura Conangla, Francesc Orfila i Maria José Pérez.

premis comb

 Els Premis a l’Excel·lència Professional es concedeixen anualment des de 2004 (a excepció de la interrupció causada per la pandèmia de COVID-19 els anys 2020 i 2021) a criteri de jurats constituïts per metges i metgesses de reconegut prestigi i són el reconeixement de la professió mèdica a professionals i equips assistencials que han destacat per una trajectòria exemplar en l’exercici i per l’enaltiment dels valors que configuren el professionalisme mèdic. Els premis del CoMB posen en valor trajectòries basades en l’honestedat, el compromís, l’altruisme, la integritat, la feina ben feta i l’excel·lència.

El CoMB guardona professionals en sis àmbits diferents: medicina d’atenció hospitalàriamedicina d’atenció primàriamedicina d’altres àmbits assistencialsrecerca biomèdicaeducació mèdica i, per últim, humanitats, cooperació i gestió. Així mateix, es concedeixen quatre premis per a equips assistencials, per tal de reconèixer el lideratge i l’excel·lència dels metges que treballen en equip.