Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

L'IDIAPJGol participarà en dos nous projectes europeus finançats

Recentment, s'ha confirmat el finançament de dos nous projectes europeus amb participació de l'Institut. Es tracta dels projectes IMAGINE, del qual l'IDIAPJGol serà coordinador del consorci i l'IP serà l'investigador Carles Llor; i FLASH, en el qual l'IDIAPJGol serà soci clínic i en el qual el coordinador de la USR Catalunya Central, Josep Vidal, serà el representant. 

europe

Projecte IMAGINE

És un projecte finançat al 80% pel programa EU4Health de la Comissió Europea sota el títol “Improving antibiotic use in long term care facilities by infection prevention and control and antibiotic stewardship”, coordinat per l’Institut Català de la Salut (des de l’IDIAPJGol). Hi participen 15 socis i l'IDIAPJGol coordinarà el consorci, que liderarà l'investigador Carles Llor. El projecte té una durada de 3 anys i un pressupost total d'1,6M €. Permetrà la contractació de personal de perfil project manager i study coordinator.

Projecte FLASH

És un projecte finançat al 100% pel programa Horizon Europe de la Comissió Europea amb el títol “Flexible Approaches to Support Health through financing”, coordinat per UNIVERSITA DEGLI STUDI DI VERONA (Itàlia). L’IDIAPJGol hi participa com a soci clínic, sent el coordinador de la USR de Catalunya Central, Josep Vidal, el nostre representant, que treballarà en estreta col·laboració amb Ermengol Coma del SISAP. El consorci està format per 16 socis, tindrà una durada de quatre anys i in pressupost total de 5M €. En aquest cas, permetrà la contractació de personal postdoctoral.