Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

L'app Tobbstop, desenvolupada pel grup de recerca TICS-AP, és reconeguda per ITEMAS

L'App Tobbstop ha estat categoritzada com a “Serious Games”, un tipus d'aplicacions reconegudes com a eines d'aprenentatge, que ofereixen als jugadors l'oportunitat de desenvolupar habilitats i estratègies mentre intenten assolir els objectius del joc, que al Tobbstop és l'èxit a la deshabituació del tabac.

Sello calidad ITEMAS 2022

Per maximitzar l'èxit de la intervenció, un equip d'experts en tabaquisme (fumadors i exfumadors), professionals de la salut (metges, infermeres i biòlegs), programadors informàtics, enginyers informàtics, desenvolupadors de jocs, dissenyadors gràfics, pedagogs i experts en educació van participar en el disseny i el desenvolupament de l'App. ITEMAS donarà suport al projecte mitjançant la realització d'un Pla de valoració on s'aportarà un full de ruta amb diferents propostes de valorització per ajudar a definir el pla de negoci de Tobbstop.

A més, en optar per la creació de spin-off i ser un projecte amb Segell de Qualitat ITEMAS, disposaran del servei de Finançament a nivell privat, donant accés al grup als fòrums d'inversió organitzats per la Plataforma. També seran introduïts a inversors que puguin tenir interès en una possible i futura spin-off. Per tal d'aprofitar al màxim aquest servei, també es dotarà el projecte d’assessorament en la presentació del projecte.

L'equip d'investigadors de l'IDIAPJGol que ha desenvolupat Tobbstop està format per: Cristina Rey, Francisco Martín, Meritxell Pallejà, Ester Granado, Felipe Villalobos, Jordi Duch i Sara Martínez.