Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Comença la formació dels nous residents de medicina i infermeria de Lleida

 

Els 63 nous residents que el passat 30 de maig es van incorporar a Lleida per desenvolupar les seves especialitats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova, Hospital Universitari Santa Maria i a l’atenció primària han començat la seva formació en els diferents àmbits.

residents lleida

 

El passat divendres 10 de juny es va celebrar al CAP Rambla Ferran de Lleida l’acte d’acollida dels nous residents de Medicina Familiar i Comunitària i Infermeria per part de la Unitat de Suport a la Recerca d’Atenció Primària de l’ICS a Lleida i la fundació IDIAP Jordi Gol i Gurina. Un total de 13 residents de Medicina de Família i Infermeria van assistir a l’acte de benvinguda, en què la Dra. Marta Ortega, coordinadora de la USR Lleida, els va donar la benvinguda i els va fer una breu explicació sobre el funcionament de la recerca que duran a terme durant els propers anys, el suport que rebran, la metodologia que faran servir, així com els avantatges que els hi reportarà en la seva feina, tan a nivell d’experiència com a nivell curricular.

En aquest acte es va fer la presentació de l’equip de la Unitat de Suport a la Recerca i les seves respectives tasques. Posteriorment, el Dr. Josep Montserrat, cap de la Unitat Docent MFIC d’Atenció Primària de l’ICS a Lleida, els va presentar la Unitat Docent. Paral·lelament, als hospitals els residents han rebut formació transversal en seguretat del pacient, protocols d’urgències, rentat de mans, programes informàtics i altres qüestions de rellevància per incorporar-se al seu lloc de treball. Així mateix, han visitat l’Institut de Recerca Biomèdica (IRBLleida) per conèixer les opcions de recerca que tenen al seu abast.