Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

Un retreat per sumar col·laboracions

Un centenar de professionals de l’IDIAPJGol vàrem compartir, aquest 31 de maig, una jornada participativa de tot un dia al Món Sant Benet. El Retreat de l’IDIAPJol va ser l’entorn propici per conèixer-nos millor, posar en comú experiències i generar oportunitats que ens permetin sumar, més enllà de les àrees de recerca i la territorialitat.

06 Retreat grupal 1

0
0
0
s2smodern

Últims articles publicats per l'IDIAPJGol

Consulta aquí els últims articles publicats per l'equip investigador de l'IDIAPJGol.

aaron burden QJDzYT K8Xg unsplash

0
0
0
s2smodern

Tres investigadors de l’IDIAPJGol guardonats per l’Acadèmia de Ciències Mèdiques

El Dr. Rafael Azagra va ser reconegut amb el Premi Jordi Gol i Gurina a la trajectòria, el Dr. Enric Aragonés va ser premiat per la CAMFiC pel millor article publicat en l'àmbit de la Medicina de Família, i el Dr. José María Palacín va guanyar el Premi Josep Davins i Miralles al millor projecte de qualitat assistencial.

premisacademia

0
0
0
s2smodern

L’IDIAPJGol formarà part d’un nou capítol europeu de l’ISoP

La International Society of Pharmacovigilance (ISoP) ha aprovat crear un grup estable a Espanya d’aquest organisme dedicat a la farmacovigilància. L'IDIAPJGol en serà un dels impulsors i estarà representat per l'investigador Felipe Villalobos. isop

0
0
0
s2smodern

Coneix l’experiència dels nostres investigadors a l’estranger

Les estades en centres de recerca d’altres països són una experiència de gran valor per als que ens dediquem a la recerca. Una oportunitat d’aprendre, de créixer personal i professionalment, de veure altres maneres de treballar i de fer xarxa amb experts de primer nivell internacional.

fotovideos

0
0
0
s2smodern

Lars Bjerrum: “Hi ha problemes globals que només es poden abordar des de la col·laboració internacional”

Metge de família danès, professor de la Universitat de Copenhaguen i un dels principals experts europeus en resistències bacterianes, Lars Bjerrum s’ha incorporat recentment al Comitè Científic Extern del nostre Institut. Seva va ser una de les conferències durant l’acte d’entrega dels Ajuts a la Recerca en Atenció Primària IDIAPJGol-ICS, en la qual va tractar sobre la projecció internacional de l’IDIAPJGol.

Lars