Investigamos para la salud de las personas

0
0
0
s2smodern

Investigadors de l'IDIAPJGol participen en el 5th General Assembly Meeting del Projecte ROADMAP

Els propers 25 i 26 d’abril tindrà lloc a Barcelona la cinquena edició de l’assemblea general del projecte europeu ROADMAP, en què l’IDIAP Jordi Gol participa com a partner.

roadmap idiapjgol 682x376

 

ROADMAP de nou a Barcelona

Barcelona torna a rebre aquesta important trobada de col·laboradors del projecte ROADMAP que reunirà a professionals de 21 centres de recerca tant públics com vinculats a la indústria farmacèutica de gairebé 10 països europeus.

“Real World Evidence” per la millora de l’Alzheimer

Al 5è “General Assembly Meeting de ROADMAP” s’identificarà quins són els aspectes més rellevants en l’estudi de les demències, i en especial en la malaltia d’Alzheimer, al llarg dels diferents estadis de la malaltia i considerant les diverses perspectives dels actors implicats com ara professionals clínics, pacients, cuidadors o gestors sanitaris.

En aquesta cita també es treballarà un dels objectius clau del projecte ROADMAP, la identificació de fonts de “dades del món real” (Real World Evidence) actualment disseminades pel territori europeu, i la seva integració en una única plataforma. En aquest sentit, l’IDIAPJGol contribuirà al projecte oferint informació vinculada al Sistema d’Informació per al desenvolupament de la Investigació en Atenció Primària (SIDIAP), la base de dades que conté registres de la història clínica electrònica de gairebé 6 milions de catalans atesos als centres d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut. Així doncs, aquesta trobada és una cita excepcional per a avançar en l’estudi de les demències i posicionar la recerca en atenció primària a Catalunya, una vegada més, en l’excel·lència europea.

Per a més informació sobre el projecte ROADMAP: http://roadmap-alzheimer.org/

 

Etiquetas: IDIAPJGol, ROADMAP, Alzheimer, Congressos recerca