Investigamos para la salud de las personas

0
0
0
s2smodern

Participació d’investigadors de l’IDIAPJGol a l’EPCCSS 2018

Investigadors de l’IDIAPJGol van tenir un paper molt destacat a la desena edició de l’European Primary Care Cardiovascular Society Summit 2018 (EPCCSS) a Barcelona, destacant les ponències sobre la diabetis i les LEAD.

 

090318 EPCCS Summit 2018 d b

 

Èxit a les conferències dels investigadors d’IDIAPJGol a l’EPCCSS 2018

Els passats dies 15 i 16 de març va tenir lloc a Barcelona l’European Primary Care Cardiovascular Society Summit 2018 - 10th Annual Scientific Meeting, una cita imprescindible per a tots els professionals d’atenció primària interessats en malaties cardiovasculars.

Èxit a les conferències dels investigadors d’IDIAPJGol a l’EPCCSS 2018

En aquest congrés anual l’Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària IDIAP Jordi Gol va tenir un paper important i va rebre una menció especial pels organitzadors de l’EPCCSS 2018. D’altra banda, cal destacar les ponències del Dr. Xavier Cos (Universitat Autònoma de Barcelona) sobre “Diabetes and vascular disease: epidemiology and management options” i el Dr. Rafel Ramos sobre “Lower extremity artery disease: a neglected major CV disease”.

No podem oblidar la destacada conferència del Dr. Miguel Ángel Muñoz, investigador de l'IDIAP Jordi Gol i membre de l'European Primary Care Cardiovascular Society Council. Les tres ponències van tenir una valoració molt positiva i una molt bona acollida per part dels assistents.

Trobareu més informació sobre l’esdeveniment i un resum del contingut de les jornades al web oficial de l’European Primary Care Cardiovascular Society.

 EPCCSS dr miguel angel munozDr. Miguel Ángel Muñoz

 EPCCSS dr rafael ramos

Dr. Rafel Ramos

 

EPCCSS dr xavier cos

Dr. Xavier Cos

 

Etiquetas: IDIAPJGol, EPCCSS 2018, Cardiovascular