Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enim ipsam voluptatem quia voluptas sit aspernatur aut odit aut fugit, sed quia consequuntur magni dolores eos qui ratione voluptatem sequi nesciunt. Neque porro quisquam est, qui dolorem ipsum quia dolor sit amet, consectetur, adipisci velit, sed quia non numquam eius modi tempora incidunt ut labore et dolore magnam aliquam quaerat voluptatem.
El nombre de persones amb demència a tot el món s’estima en uns 60 milions de casos. El 2050 aquesta xifra s’haurà triplicat. Les causes principals serien l’augment de població i l’envelliment. Mneme és una Eina lúdica, motivacional i no farmacològica d’estimulació cognitiva. Dirigida als i psicoterapeutes i familiars del pacient amb Demència d’una sèrie d’eines amb les quals treballar, mitjançant la lúdica, l’estimulació cognitiva per tal d’alentir el desenvolupament de la malaltia.
El diagnòstic del vertigen perifèric paroxístic benigne (VPPB) es fa difícil i resta com a inespecífic en un 75% de casos a l’atenció primària (segons un estudi recent a USA) degut en part a la manca d’identificació dels nistagmes quan aquest és mínim. El projecte “Nystavert” proposa una solució innovadora per millorar el diagnòstic del VPPB. Mitjançant una aplicació mòbil, es permet als pacients enregistrar vídeos del seu nistagmes, que seran analitzats per un algoritme diagnòstic integrat. Aquesta solució proporciona una alternativa més accessible i econòmica en comparació amb les tecnologies existents, amb l’objectiu de millorar la identificació del VPPB i facilitar un tractament més eficaç a l’atenció primària.
El Projecte AFAI aborda la crítica problemàtica de la fibril·lació auricular (FA), la tercera causa de mort al món amb 27.800 casos anuals a Espanya, mitjançant el desenvolupament de l’algoritme “AFAI”. Aquesta solució, integradadins la història clínica electrònica, ofereix un suport eficaç per a la presa dedecisions mèdiques, millorant la gestió de la FA i reduint la variabilitat clínica. Amb la seva facilitat d’ús, adaptabilitat i actualitzacions, AFAI proporciona suggeriments basats en l’evidència científica actualitzada per millorar la seguretat del pacient, representant una avançada eina per prevenirictus i millorar la qualitat de l’atenció sanitària, així com determinar el millor tractament farmacològic en pacients amb fibril·lació auricular
"Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium, totam rem aperiam, eaque ipsa quae ab illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium
Sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium