Research to improve people's health

0
0
0
s2smodern

L’IDIAPGJGol, entitat col·laboradora del Màster Universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment Pompeu Fabra  

El Màster, dirigit a professionals de la salut com infermers, metges o treballadors socials, té un paper fonamental, tanmateix, en la formació d’investigadors de recerca en matèries relacionades amb les malalties cròniques o l’envelliment.

130618 master pompeu fabra idiapjgol

 

El Màster Universitari en Atenció Integrada en la Cronicitat i l’Envelliment (MAICE) és un màster consolidat i de referència al territori. L’Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus compta amb entitats col·laboradores de prestigi com l’Hospital Clínic de Barcelona, la Fundació TicSalut, l’Institut Universitari d’Investigació en Atenció Primària (IDIAP Jordi Gol), Fecunmed i el Consorci Sanitari del Maresme. El màster té un total de 60 ECTS i està format per 30 ECTS de matèries obligatòries, 12 ECTS de matèries optatives, 4 ECTS de pràctiques externes i 14 ECTS del treball final de màster.

A qui va dirigit el Màster?

El Màster va dirigit a professionals de la salut: infermers, metges, psicòlegs, treballadors socials, fisioterapeutes i nutricionistes que contemplin la necessitat de millorar les seves competències en recerca. Aquest màster té també un paper fonamental en la formació d’investigadors i/o docents interessats a realitzar el doctorat o que vulguin incorporar-se a equips de recerca en el camp de les malalties cròniques o l’envelliment.

Competències

Quines competències es desenvolupen en el màster? Els estudiants que realitzin el màster podran:

  • Donar resposta clara, precisa i rellevant a persones amb patologies cròniques, als seus familiars i/o cuidadors.
  • Resoldre problemes de la pràctica clínica relacionats amb el procés d’envelliment.
  • Seleccionar i elaborar els dissenys de recerca amb equips multidisciplinars, dissenyar intervencions i avaluar els resultats.
  • Resoldre els nous reptes i les situacions que es produeixen en els sistemes sanitaris actuals, en les seves polítiques de gestió i en l’àmbit social en els seus diferents nivells.
  • Redactar projectes de recerca, a partir dels quals es pugui accedir a programes competitius.

Més informació