Fem recerca per la salut de les persones

0
0
0
s2smodern

L'Acte de Lliurament dels Ajuts ICS-IDIAP del 18 de maig tindrà projecció internacional 

 Queda poc més d’un mes per trobar-nos en l’Acte de Lliurament dels Ajuts ICS-IDIAPJGol. El proper 18 de maig celebrarem l’entrega d’aquests ajuts destinats a promoure la recerca en l’Atenció Primària. pantallazo video ajuts iCS IDIAP

Enguany serà un acte diferent, més inspirador, per celebrar que la recerca en Atenció Primària continua creixent gràcies a tota la comunitat investigadora que ho fa possible. Hi haurà diferents sorpreses i la participació multidisciplinària de diferents persones. Per exemple comptarem amb el Guillem d’Efak, cap d’acció comunitària, programes públics i comunicació del MNAC, qui ens farà una ponència sobre l’IDIAPJGol amb el toc de les arts. A més a més, comptarem amb l’acompanyament de la música de la pianista Zazu Osés.

Aquest any volem remarcar la feina que fan les persones investigadores fora del país. L’IDIAP Jordi Gol té cada cop més projecció internacional gràcies, entre altres factors, a les estades d’ajut a l’estranger. El professor de la Universitat de Copenhaguen, Lars Bjerrum, participarà en l’entrega dels ajuts a l’estranger i realitzarà una ponència. La seva presència reforça el missatge sobre la importància a nivell internacional del nostre institut de recerca en Atenció Primària.

Els ajuts ICS-IDIAPJGol premien aquells projectes de recerca que estudien com millorar el benestar de la ciutadania. Enguany es donaran 26 ajuts en les 7 categories definides. Us hi esperem!!

A continuació, podeu veure el vídeo promocional de l’Acte de Lliurament dels Ajuts ICS-IDIAPJGol.