Fem recerca per la salut de les persones

        GIR
0
0
0
s2smodern
El Dr. Prieto Alhambra, guardonat amb un dels Premis a l’Excel·lència Professional del COMB

El Dr. Daniel Prieto Alhambra, investigador de l’IDIAPJGol, ha estat guardonat amb un dels Premis a l’Excel·lència Professional del Col·legi de Metges de Barcelona en reconeixement a la seva trajectòria professional.

201118 premis comb 2018

0
0
0
s2smodern
2n premi presentació oral del 5th ISGlobal PhD Symposium

La presentació "Overweight and obesity prevalence and incidence among 1.1 million children and adolescents from electronic health records in Catalonia between 2006 and 2016" de Jeroen de Bont, investigador de l'IDIAPJGol, va obtenir el 2n premi a la millor presentació oral del cinquè simposi doctoral de l'ISGlobal.

131118 isglobal idiap

0
0
0
s2smodern
Lectura de tesi doctoral del Dr. Josep Vidal Alaball

El doctorand Josep Vidal Alaball, investigador de l'IDIAPJGol, defensarà la seva tesi titulada “Evaluating the impact of asynchronous telemedicine in the Catalan central region” el proper divendres 23 de novembre a les 11:00h a la Sala Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic.

131118 doctorand idiap

0
0
0
s2smodern

Publicacions en revistes científiques

Consulta els articles publicats en revistes científiques durant el mes de novembre de 2018 sobre estudis de l'IDIAPJGol o amb participació dels nostres investigadors. 

foto publicacions cientifiques IDIAPJGol 682x376

0
0
0
s2smodern
Lectura de tesi doctoral sobre la maniobra d'Epley

El proper 30 de novembre a les 12:00h el doctorand José Luis Ballvé Moreno, investigador de l’IDIAPJGol, defensarà la seva tesi doctoral, "Efectividad de la maniobra de Epley realizada en atención primaria para tratar el vértigo posicional paroxístico benigno del canal posterior", a la Facultat de Medicina de la Universitat Autónoma de Barcelona. 

doctorand idiap web

0
0
0
s2smodern
L’IDIAPJGol reconegut amb un accèssit en la XVII edició dels Premis MC MUTUAL “Antonio Baró”

L'Institut Universitari per a la recerca a l'Atenció Primària de Salut Jordi Gol i Gurina (IDIAPJGol) ha estat reconegut amb un accèssit en la XVII edició dels Premis MC MUTUAL “Antonio Baró” a la Prevenció de Riscos Laborals. En representació de l'IDIAPJGol, han recollit el premi Laia Álvaro, de RRHH, i Sandra Illán, responsable de recursos corporatius de l'IDIAPJGol.

 121118 mcmutual idiapjgol